Avgassystem, rörprodukter och stålrör

Designade och testade för krävande förhållanden

FENNOSTEEL

Kvalitet-Teknik-Service

 

FennoSteel Oy är Skandinaviens största tillverkare av avgassystem och specialstålrör.

Våra kunder inkluderar ledande europeiska eftermarknadsdistributörer, tillverkare av originalutrustning och yrkesprofessionella inom trafiksäkerhet och konstruktionsföretag.

Fennos rötter går tillbaka till 1985 då den första produktionsanläggningen etablerades. Dagens FennoSteel är en tuff kombination av kvalitet, ny innovation och tillverkning i världsklass med ett brett utbud av produkter. Vi står till er tjänst!

certified-tecdoc-data-supplier-logo

 

Nyheter

FennoSteel i Automechanika Frankfurt

06/09/2022

Du är hjärtligt välkommen att besöka vår monter 4.2 E10 i Automechanika.

FennoSteel i Elmia Lastbil i Jönköping Sverige, 24.-27.8.2022

07/07/2022

Välkommen att besöka vår avdelning U703:29 och lära känna våra lastbilsavgaser och stålrörsprodukter i Jönköpingin Elmia Lastbil show. På vår avdelning kan du även hitta Purso aluminiumtransportprofiler med konstruktion och belysningssystem. Välkommen!

FennoSteel Oy lanserade ett program för att bli koldioxidneutralt 2027

Det finns en ökande oro för vår livsmiljö. FennoSteel har lanserat ett program "Koldioxidneutral Fenno 2027", där vi vidtar åtgärder för att bli koldioxidneutrala i vår egen verksamhet. Det finns olika åtgärder för att uppnå detta, bland annat ledbelysning, förbättrad värmeåtervinning, solpaneler etc. Som en åtgärd har vi i år planterat 3 000 träd på nya platser. Planteringen omfattar skötsel av plantan de första 10 åren, så att tillväxten säkerställs.

fenno-hiilineutraaliksi-resized
osaamista_suomesta_ruotsi_sininen_rgb

Kvalitetsprodukter från Finland

Fennos produkter tillverkas i Parkano, Finland. Det är en liten industristad med stora trafikförbindelser och traditioner inom metallindustrin. Vi har tillverkat avgassystem, stålrör och rörkomponenter i över 35 år och kommer att fortsätta att göra det. Vi kallar det Finländsk kompetens.